Avokado un zemeņu svaigā kūka

Sastāvdaļas

Pamatnei

  • mandeles
  • dateles
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas

Masai

  • 6 vidēja izmēra avokado
  • 15 zemenes
  • agaves sīrups
  • 2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
  • 2 citronu sula

Pagatavošana

Pamatne

Mandeļu un dateļu daudzums ir atkarīgs no tā, cik liela ir forma. Visas sastāvdaļas sablenderē līdz masa ir nedaudz lipīga un turas kopā. Tad ieliek ledusskapī un sāk gatavot masu.

Masa

Avokado nomizo, izņem kauliņus un ieliek blenderī. Pievieno zemenes, sīrupu, kokosriekstu eļļu un citronu sulu. Visu sablenderē kopā, līdz izveidojas viendabīga masa. Saldumam var pievienot vairāk agaves sīrupa.

Masu izklāj uz pamatnes un liek saldētavā uz vismaz 3 stundām.

Raksti šajā kategorijā:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *