Baklažānu šnicele

Sastāvdaļas

  • baklažāns
  • rīvmaize
  • milti (piemēram, turku zirņu milti)
  • ūdens
  • citrons (pēc izvēles)
  • garšvielas (var iztikt tikai ar melno Himalaju sāli)

Pagatavošana

Baklažānu sagriež ripiņās un sadursta tās ar dakšiņu, lai baklažāns labāk izceptos, jo nav lielāka food crime par cietu baklažānu.

No miltiem, ūdens un garšvielām pagatavo biezu mīklu. Svaigumam var piepilināt citrona sulu. Mīklā apmērcē baklažānu ripiņas un tad apviļā tās rīvmaizē. Liek uz karstas pannas un cep uz lēnas uguns, līdz baklažāni mīksti un rīvmaize zeltaina.

Ēd kopā ar citiem dārzeņiem, piemēram, visu bērnu nedraugu — brokoli.

Pārpublicēts ar laipnu atļauju no 365tovegan.

Raksti šajā kategorijā:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *