Gaspačo

Sastāvdaļās

  • tomāti
  • gurķi
  • paprika
  • sīpols, ķiploks
  • baziliks
  • seleriju kāti
  • maize
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
  • citrons

Pagatavošana

Nomizo gurķus, sagriež tos gabaliņos kopā ar tomātiem, ķiploku, sīpolu, baziliku un seleriju kātiem. Visu saliek lielā traukā, pievieno sadrupinātu maizi (šo var arī izlaist, bet maize zupai piedos sātīgumu). Visas sastāvdaļas kārtīgi sablenderē, procesa laikā pievieno sāli, piparus, olīveļļu, citrona sulu un arī citas garšvielas. Ar vārītu ūdeni var regulēt zupas biezumu. Zupu patur ledusskapī aptuveni 2 stundas, pasniedz aukstu.

Raksti šajā kategorijā:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *