Kartupeļu pankūkas

Publicēts Publicēts Bezglutēna, Brokastis, Pamatēdieni, Receptes

Sastāvdaļas:

  • 4 ēdamkarotes auzu miltu
  • 1 glāze sasmalcinātu kartupeļu
  • 4 ēdamkarotes kaltēta sasmalcināta sīpola vai ¼ glāze samalta svaiga sīpola
  • šķipsna sāls
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Iejauc auzu miltos tik daudz ūdens, lai veidotos pankūku mīklas konsistence.
  2. Pievieno sīpolus, kartupeļus, sāli un piparus.
  3. Izmanto pannu ar nepiedegošo pārklājumu vai cep eļļā. No mīklas izveido 3-4 lielas pankūkas un cep uz vidējas uguns, līdz pankūkas apakša ir zeltaini brūna ar dažām tumšākām vietām (cepot ik palaikam jāpaskatās), apgriež un cep otru pusi tādu pašu.

Pasniedz ar nesaldinātu ābolu mērci.

1 doma par “Kartupeļu pankūkas

Komentāri ir slēgti