BezglutēnaReceptesSalāti

Krāsainie salāti

Sastāvdaļas

  • savojas kāposts, zaļais kāposts vai sarkanais kāposts – kas nu kuram pa rokai
  • burkāns
  • saulē kaltēti tomāti
  • olīvas
  • citrons
  • linsēklas
  • nogatavojies avokado
  • olīveļļa
  • sāls, pipari

Pagatavošana

Sarīvē kāpostus un burkānus, pievieno saulē kaltētus tomātus (var ņemt arī tos, kas ir burciņās ar eļļu, bet tad tie būs mazāk jāpievieno). Pievieno olīvas bez kauliņiem, pavisam nedaudz un plānas citronšķēlītes, linsēklas. Pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli, svaigi maltus melnos piparus un nedaudz citronu sulas. Visu samaisa, pievieno avokado šķēlītes un ceļ galdā.

1 doma par “Krāsainie salāti

Komentāri ir slēgti