Ņammīgie šokolādes cepumi

Vajadzēs:

2 tases miltu

2 tējkarotes cepamā pulvera

½ tējkaroti sāls

1 tējkaroti kanēļa

3 ēdamkarotes kakao

1 tējkaroti vaniļas cukura

¾ tasi cukura

½ tasi eļļas vai margarīna

½ tasi ūdens vai augu piena

Šokolādes gabaliņus (der rupji salauzta tumšās šokolādes tāfelīte).

 

Darba gaita:

Vienā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas (izņemot cukuru), neaizmirstot par šokolādes gabaliņiem. Var pielikt rozīnes, kokosriekstu skaidiņas, visu ko vien vēlas.

Otrā bļodā sajauc atlikušās sastāvdaļas. Abu bļodu saturus savieno, samaisa. Ja masa šķiet par biezu, pievieno vēl ūdeni.

Liek uz cepamā papīra, cep 180 grādos apmēram 10-15 minūtes.

 

Autore: Aija Cepliša

Raksti šajā kategorijā:

3 thoughts on “Ņammīgie šokolādes cepumi

  1. bernards on

    Šodien uztaisījām, mums sanāca tādi brūnīgāki, laikam vienkārši pielikām vairāk kakao. Ļoti garšīgi! Mīklu vien varētu ēst.

  2. AliseMilule on

    Debešķīgi!!! Nezināju vai taisīt vairāk mīkstākus vai cietākus, iznāca viducis mīksts, bet ārējā maliņa kraukšķīga. Ļoti ātri pagatavojams, no tā kas ir mājās. Super!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *