BezglutēnaReceptesZupas

Puravu un puķkāpostu zupa ar kokosriekstu pienu

Sastāvdaļas

  • 1 puķkāposts
  • 1 puravs
  • 2 gab. seleriju kāti
  • 2 kartupeļi
  • 400 ml dārzeņu buljona
  • pāris ķiploka daiviņas
  • 400 ml kokosriekstu piena
  • garšvielas: karijs, malts ingvers, citronzāle, sāls, pipari

Pagatavo buljonu, ieber smalki sagrieztus kartupeļus un puķkāpostus; visu uzvāra. Paralēli uz vidēji lielas liesmas piecas minūtes apcep smalki sagrieztus selerijas kātus, puravu un ķiploku. Visu pievieno buljonam un turpina vārīt. Pēc laika pievieno garšvielas un kokosriekstu pienu un maisot turpina vārīt uz lēnas uguns.

1 doma par “Puravu un puķkāpostu zupa ar kokosriekstu pienu

Komentāri ir slēgti