Rupjo miltu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze rupja maluma kviešu miltu vai smalki samaltu auzu pārslu
  • 1/2 glāze rupja maluma rudzu miltu
  • 1/2 tējkarote sodas
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura
  • naža gals sāls
  • 1/2 tējkarote kanēļa
  • 1/2 glāze sojas piena
  • 1/2 glāze ūdens vai papildu sojas piens
  • 1/3 glāzes sasmalcinātu valriekstu (pēc izvēles)

Sajauc sausās sastāvdaļas. Pievieno pienu un izmaisa. Pievieno ūdeni un valriekstus, samaisa.
Uzsilda pannu uz vidējas uguns. Ielej mazliet eļļas, izlīdzina to pa visu pannu. Lej  ~1/3 glāzes daudzumu mīklas. Kad izveidojas caurumi malās, tad griež otrādi un cep, lai abas puses vienādi apceptas.

Ļoti, ļoti garšīgas. Izcepas labi, vienmērīgi.

Pārpublicēts ar laipnu atļauju no Chaka Street Bakery.

Raksti šajā kategorijā:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *