Svaigēdāju krēmkūka

Pamatne
Sastāvs
500 g balto rozīņu
80 g saulespuķu sēķlu, ūdenī mērcētas ~1 h
1 tējkarote kardamona
1 tējkarote kanēļa
1 īkšķagals svaigā ingvera (sagriezts)

Pagatavošana

  1. Mikserī vai jaudīgā blenderī ieliek visas sastāvdaļas. Blenderē, līdz veidojās ķēpīga masa.
  2. Kūkas formā ieber magoņu sēklas un vienmērīgi sakrata pa trauku, lai viss ir noklāts ar plānu kārtiņu sēklu.
  3. Blenderēto masu uzmanīgi un vienmērīgi iespiež traukā virs magoņsēklām, izlīdzina.
  4. Pieber un vienmērīgi izkaisa 1/2 granātābola sēklu, noklājot lipīgo masu.

 
Krēms
Sastāvs
200 g indijas riekstu (ūdenī mērcēti ~1 h)
daudz kanēļa, dažas pilītes vaniļas ekstrakta
200 g balto rozīņu
8 saldēti banāni

Pagatavošana
Sastāvdaļas sablenderē vienmērīgā, krēmīgā masā. Krēmu ielej formā. Kūka gatava!

Raksti šajā kategorijā:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *