Vegāniskais parmezāna siers

Publicēts Publicēts Bezglutēna, Receptes, Virtuve

Daudzi runā, ka šis vegāniskais siers pēc savas garšas un konsistences ir ļoti līdzīgs parastajam parmezāna sieram. Līdzīgs vai nē – tas ir ļoti gards un lieliski iederas pie gandrīz jebkuras maltītes – uz salātiem, makaroniem, picām, sautējumiem, maizītēm un citiem ēdieniem!

Un pati labākā daļa – šo vegānisko parmezānu ir gaužām vienkārši pagatavot. Tas sastāv no 4 sastāvdaļām un aizņems vien dažas minūtes tava laika!

Sastāvdaļas

Pagatavo 3/4 glāzes parmezāna

  • 1 glāze indijas riekstu
  • 4 ēd.k. sausā rauga pārslu
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. ķiploku pulvera

Pagatavošana

1. Visas sastāvdaļas liec virtuves kombainā vai blenderī un mal, kamēr iegūsti smalkas konsistences parmezānu. Pavisam vienkārši! 🙂

Links uz oriģinālrecepti: http://thethrivingvegan.com/vegan-parmesan/

Siera pagatavošanas process skatāms video:

Receptes autore ir The Thriving Vegan bloga autore Laine Rūdolfa. Ar augu valsts uzturu viņa iepazinās pirms sešiem gadiem, izmēģinot 30 dienu vegānisko izaicinājumu. Lainei patīk kaķi un viņai ļoti garšo kafija un falafels.