Viltotā siļķe kažokā

Sastāvdaļas

  • 2 lielas bietes
  • 3 lieli burkāni
  • 5 kartupeļi
  • liela burka marinētu šampinjonu
  • 1 mazs sīpols
  • sojas majonēze
  • sāls un pipari pēc garšas
  • zaļumi pēc izvēles

Liec dārzeņus vārīties vai nopērc jau izvārītus. Kamēr tie vārās, sagriez šampinjonus un izkārto tos lielā un zemā traukā. Plānās šķēlītēs sagriez sīpolu. Nokās ūdeni izvārītajiem dārzeņiem un ļauj tiem atdzist. Tas prasīs zināmu laiciņu, tāpēc izklaidē sevi ar kādu kāršu vai galda spēli. Ja tev bija pieejami jau vārīti dārzeņi, tad apsveicu – tu esi ticis jau nākošajā līmenī, kas pārbauda tavas dārzeņu rīvēšanas spējas. Sarīvē visu! Pievieno garšvielas. Šampinjoniem virsū kārto kartupeļus, sīpolus, burkānus, tad liec kārtu majonēzes, pārklāj visu ar bietēm un pārkaisi ar zaļumiem. Ja tev vēl ir atlicis kaut nedaudz pacietības, liec ledusskapī ievilkties. Ēd nost!

Ar sīkām izmaiņām pārpublicēts no 356 to vegan. Paldies Aijai un Annijai!

Raksti šajā kategorijā:

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *