Kēksi un mafiniReceptesSaldie

Banānmaize

Vienkārša un garda saldā uzkoda!

Sastāvdaļas:

  • 3 lieli, labi nogatavojušies banāni
  • 75 g augu eļļas
  • 100 g brūnā cukura
  • 225 g miltu
  • 3 tk. cepamā pulvera
  • 3 tk. kanēļa
  • 50 g žāvētu augļu vai riekstu (pēc izvēles)

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem
  2. Ar dakšiņu saspaida banānus, samaisa tos ar eļļu un brūno cukuru.
  3. Banāna un eļļas masai pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli un žāvētos augļus vai riekstus, labi samaisa.
  4. Masu izklāj ietaukotā cepšanas formā un cep apmēram 30 minūtes.
  5. Pirms pasniegšanas atdzesē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *