Sastāvdaļas:
110 g kokosriekstu eļļas (vai margarīna)
200 g brūnā cukura
60 ml augu piena
1 ēdamk. vaniļas ekstrakta
250 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. cepamās sodas
2 tējk. kukurūzas cietes
Šķipsniņa sāls
100 g šokolādes gabaliņu
Pagatavošana:
- Samaisa kopā eļļu un cukuru.
- Tad pievieno augu pienu, vaniļu. Vēlreiz samaisa.
- Klāt pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi, un kārtīgi samaisa.
- Beigās iemaisa šokolādi.
- Ņemot aptuveni ēdamkaroti mīklas, veido apaļas bumbiņas un liek uz pannas. (Uz vienas pannas sanāk ap 9 cepumiem.)
- Krāsnī cep 10-12 minūtes 180 grādos.
Receptes autore: Rūta Kozlovska