Cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Sastāvdaļas:

110 g kokosriekstu eļļas (vai margarīna)
200 g brūnā cukura
60 ml augu piena
1 ēdamk. vaniļas ekstrakta
250 g kviešu miltu
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. cepamās sodas
2 tējk. kukurūzas cietes
Šķipsniņa sāls
100 g šokolādes gabaliņu

Pagatavošana:

  1. Samaisa kopā eļļu un cukuru.
  2. Tad pievieno augu pienu, vaniļu. Vēlreiz samaisa.
  3. Klāt pievieno visas pārējās sastāvdaļas, izņemot šokolādi, un kārtīgi samaisa.
  4. Beigās iemaisa šokolādi.
  5. Ņemot aptuveni ēdamkaroti mīklas, veido apaļas bumbiņas un liek uz pannas. (Uz vienas pannas sanāk ap 9 cepumiem.)
  6. Krāsnī cep 10-12 minūtes 180 grādos.


Receptes autore: Rūta Kozlovska

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *