Sieram:
1 glāze mērcētu indijas riekstu
2-3 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
Šķipsniņa sāls un pipari pēc garšas
3 ēd. k. linsēklu vai olīveļļas
3-4 ēd. k. citrona sulas
Salātiem:
3-4 nelieli burkāni
1 neliels sīpols
3 ēd. k. rauga pārslas
eļļa pēc nepieciešamības
Siera pagatavošana:
Visas sastāvdaļas ievieto virtuves kombainā un sasmalcina. Riekstu masai nav jābūt krēmīgai, riekstiem jāpaliek nelielos gabaliņos. Vislabāk masu atstāt ledusskapī uz nakti ievilkties.
Salātu pagatavošana:
Sarīvē burkānus, pāris minūtes tvaicē vai uzsilda uz pannas, līdz tie kļūst nedaudz mīksti.Tikmēr sasmalcina sīpolu mazos gabaliņos. Kad burkāni atdzisuši, tiem liek klāt sieru un sīpolus, pievieno rauga pārslas un eļļu, ja nepieciešams. Rotā ar zaļumiem.