BezglutēnaReceptesSaldējumsSaldie

Indijas riekstu un ogu saldējums

Saldējums – krēmīgs un derīgs baudīšanai ne tikai karstās vasarās dienās.

Sastāvdaļas: 

  • 150 g iepriekš izmērcētu Indijas riekstu
  • 500 g saldētu ogu
  • 5 ēdamk. kļavu sīrupa

Pagatavošana: 

  1. Visas sastāvdaļas liek blenderī un blendē līdz masa kļuvusi viendabīga;
  2. Lej masu zip-lock maisiņos un liek saldētavā;
  3. Kad masa sastingusi, to salauž un izņem no maisiņiem, liek virtuves kombainā vai blenderī;
  4. Blendē līdz konsistence kļuvusi krēmīga;
  5. Liek trauciņos un pasniedz ar ogām.

Receptes autore: Vegāns Virtuvē

Video recepte

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.