Sastāvdaļas
- mazi ķirbīši ar nogrieztu augšiņu un izdobtu vidiņu
- 1 paprika
- 1/2 baklažāna
- 1 liels burkāns
- 3 kartupeļi
- 1 sīpols
- mazliet purava
- 4 ēdamkarotes tomātu pastas
- 1/2 paciņa kokosa krēma
- tandoori masala
- pipari
- ķiploku pulveris
- ķirbju sēkliņas
Pagatavošana
Dārzeņus sagriež, samaisa ar tomātu pastu un kokosa krēmu. Pievieno garšvielas un pilda ķirbīšos. Ietin folijā un cep cepeškrāsnī, līdz ķirbji mīksti. Pasniedzot pārber ar apgrauzdētām ķirbju sēkliņām.
Pagatavošanas laiks:
Ātri veic sagatavošanas darbus (sagriež dārzeņus) un tad pusotru stundu gaida, kad ķirbjiem labpatiksies iznākt no solārija.
Pārpublicēts ar laipnu atļauju no Seitanic Food Porn, bet atrodams arī 365tovegan!