Sastāvdaļas
- savojas kāposts, zaļais kāposts vai sarkanais kāposts – kas nu kuram pa rokai
- burkāns
- saulē kaltēti tomāti
- olīvas
- citrons
- linsēklas
- nogatavojies avokado
- olīveļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana
Sarīvē kāpostus un burkānus, pievieno saulē kaltētus tomātus (var ņemt arī tos, kas ir burciņās ar eļļu, bet tad tie būs mazāk jāpievieno). Pievieno olīvas bez kauliņiem, pavisam nedaudz un plānas citronšķēlītes, linsēklas. Pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli, svaigi maltus melnos piparus un nedaudz citronu sulas. Visu samaisa, pievieno avokado šķēlītes un ceļ galdā.
1 domas par “Krāsainie salāti”
mmmm, gardi :))
Komentāri ir slēgti