Kvinoja meksikāņu gaumē

Publicēts Publicēts Bezglutēna, Pamatēdieni, Receptes

Sastāvdaļas

  • 1 gl. dzeltenās kvinojas
  • 2 gl. dārzeņu buljona
  • 1 maza zaļā paprika
  • 1 gl. novārītu (konservētu) sarkano vai melno pupiņu
  • 1/2 sarkanā sīpola
  • 2 ķiploka daivas
  • 1 gl. saldētas vai konservētas kukurūzas
  • 3–4 tomāti
  • čili (pēc garšas, bet vispār ēdienam būtu jābūt asam)
  • 1 tējk. raudenes (oregano)
  • 1 tējk. kumīna (romiešu ķimeņu)
  • mazliet eļļas

Pagatavošana

Buljonā novāra kvinoju.

Papriku iztīra, sagriež kubiņos. Sīpolu, ķiploku nomizo, sakapā. Tomātus sagriež kubiņos.

Eļļā apcep kuminu, sīpolu, čili, ķiploku. Pieliek papriku, maisot pacep pāris minūtes. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas, uskarsē.

Pārpublicēts ar laipnu atļauju no Vegus.lv.

1 doma par “Kvinoja meksikāņu gaumē

Komentāri ir slēgti