Melno pupiņu brauniji

Ja nezini, kā garšīgi pagatavot pupas.. iecep tās braunijā.

Sastāvdaļas:

  • 2 krūzes (350 ml) melno pupiņu (vārītas vai no bundžas)
  • 1 krūze auzu pārslu
  • 3-5 ēdamk. kakao
  • 1/2 krūze cukura
  • 1/2 krūze augu piena
  • 1/4 krūze kokosriekstu eļļas
  • 2 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. cepampulvera
  • 100 g šokolādes gabaliņu

Pagatavošana: 

  1. Visas sastāvdaļas (izņemot šokolādes gabaliņus) sablendē blenderī līdz konsistence ir vairāk vai mazāk vienmērīga. (Pirms blendē, visu nedaudz iemaisa, lai blenderim vieglāk.)
  2. Ļauj masai pāris minūtes ievilkties un pievieno 2/3 no šokolādes gabaliņiem un iemaisa tos.
  3. Masu klāj pannā (25 cm diametrā) vienmērīgā kārtā uz cepampapīra, kas ieziests ar eļļu, un dekorē ar atlikušajiem šokolādes gabaliņiem.
  4. Cep krāsnī 40-45 minūtes 180C. Kad melno pupiņu brauniji izcepušies, ļauj tiem nedaudz atdzist un var ķerties klāt!

Receptes autore: Vegāns Virtuvē

Video recepte.

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *