Sastāvdaļas:
1 iepakojums Lavaša (ar četrām maizītēm)
3 nelieli tomāti
2 nelieli sīpoli
Kaperi
Olīvas
Saldā tomātu mērce
Kaltēts rozmarīns
Sieram:
1 glāze mērcētu riekstu vai sēklu (indijas rieksti, saulespuķu, ķirbju sēklas)
3 ēd. k. citrona sulas
4 ēd. k. cepamās eļļas
4 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
Sāls, pipari pēc garšas
Siera pagatavošana:
Visas sastāvdaļas samaļ līdz viendabīgai konsistencei, tā var būt gan ar nelieliem kraukšķīgiem gabaliņiem, gan krēmīga.
Picu pagatavošana:
Lavašu sagriež četrās daļās, liek uz plāts, virsū klāj tomātu mērci. Tomātus un sīpolus sagriež plānās ripiņās un kārto uz picas, virsū klāj sieru, pievieno kaperus un uz pusēm pārgrieztas olīvas. Pārkaisa ar rozmarīnu.
Krāsni sakarsē līdz 180 grādiem, picas cep 10-15 minūtes, kamēr garoziņa kļuvusi brūna.