Sastāvdaļas:
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- ¾ glāzes cietu popkorna graudu
- ¼ glāze izkusuša margarīna (pēc izvēles)
- ¼ glāze rauga pārslu
- 1 tējkarote ķimeņu
- ½ tējkarote sāls (vai pēc garšas)
Pagatavošana:
- Ieber sāli, raugu un ķimenes blenderī, samaļ tuvu pūdera konsistencei.
- Sasilda eļļu lielā pannā vai zupas katlā uz vidējas uguns. Ieber popkorna graudus, uzliek pannai vāku. Sakrata, lai graudi pārklātos ar eļļu. Kad graudi sāk sprēgāt, nepārtraukti kustina pannu, kamēr sprēgāšana apstājas.
- Noņem no uguns, ieber gatavo popkornu lielā bļodā.
- Pārlej ar margarīnu, pārkaisa ar rauga, ķimeņu un sāls maisījumu, var pievienot arī čili pulveri.
Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
1 domas par “Popkorns”
ka tik visu sarežģīt. Ieliec paku ikrenē un ēd.
Komentāri ir slēgti