100% augu valsts Cēzara salāti? Jā, tas ir iespējams, pateicoties garšīgajām Naturli šnicelēm!
Izmēģini arī citus Naturli produktus – vislielāko izvēli atradīsi Oveikals!
Sastāvdaļas
Salātiem:
- 2 galviņas romiešu salātu
- 4 Naturli šniceles jeb viens iepakojums (pasūti oveikals.lv vai meklē Maxima/Rimi saldētavās)
- Ķiršu tomātiņi
- Maize grauzdiņiem
- Vegānisks parmezāns (nav obligāti, bet vari pagatavot pats, recepte šeit)
Mērcei:
- 1 glāze vegāniskās majonēzes (iesakām Spilva “4 sezonu”)
- 1 ēdk. kaperu
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 tējk. Dižonas sinepju
- 1 tējk. melno piparu
- ⅓ glāze ūdens
- 2 tējk. rauga pārslu (pēc izvēles)

Pagatavošana:
- Šniceles cep nelielā daudzumā eļļas uz vidējas uguns apmēram 10 min, līdz zeltainas.
- Cepeškrāsnī saliek kubiņos sagrieztus maizītes gabaliņus un cep 180 grādos, līdz kraukšķīgi. Var apgrauzdēt arī uz pannas.
- Visas mērces sastāvdaļas liek blenderī un sablendē.
- Sagriež salātus un tomātiņus, liek bļodā un pa virsu lej mērci. Pievieno gabaliņos sagrieztas šniceles un grauzdiņus un visu samaisa kopā.
- Pēc vēlēšanās pārkaisa ar vegānisko parmezānu.