Cēzara salāti ar Naturli šniceli (4 porcijas)

100% augu valsts Cēzara salāti? Jā, tas ir iespējams, pateicoties garšīgajām Naturli šnicelēm!
Izmēģini arī citus Naturli produktus – vislielāko izvēli atradīsi Oveikals!


Sastāvdaļas

Salātiem:

  • 2 galviņas romiešu salātu
  • 4 Naturli šniceles jeb viens iepakojums (pasūti oveikals.lv vai meklē Maxima/Rimi saldētavās)
  • Ķiršu tomātiņi
  • Maize grauzdiņiem
  • Vegānisks parmezāns (nav obligāti, bet vari pagatavot pats, recepte šeit)

Mērcei:

  • 1 glāze vegāniskās majonēzes (iesakām Spilva “4 sezonu”)
  • 1 ēdk. kaperu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējk. Dižonas sinepju
  • 1 tējk. melno piparu
  • ⅓ glāze ūdens
  • 2 tējk. rauga pārslu (pēc izvēles)
Naturli vegāniskā šnicele

Pagatavošana:

  1. Šniceles cep nelielā daudzumā eļļas uz vidējas uguns apmēram 10 min, līdz zeltainas.
  2. Cepeškrāsnī saliek kubiņos sagrieztus maizītes gabaliņus un cep 180 grādos, līdz kraukšķīgi. Var apgrauzdēt arī uz pannas.
  3. Visas mērces sastāvdaļas liek blenderī un sablendē.
  4. Sagriež salātus un tomātiņus, liek bļodā un pa virsu lej mērci. Pievieno gabaliņos sagrieztas šniceles un grauzdiņus un visu samaisa kopā.
  5. Pēc vēlēšanās pārkaisa ar vegānisko parmezānu.
Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *