Ābolu drumstalkūka ar Naturli augu tauku krēmu

Ābolu drumstalkūka

Ābolu sezona rit pilnā sparā – laiks drumstalkūkai! Padari to vēl krēmīgāku, lietojot Naturli augu tauku krēmu! Izmēģini arī citus Naturli produktus – vislielāko izvēli atradīsi Oveikals!


Sastāvdaļas:

Pildījumam:

  • 600 g ābolu
  • 25 g brūnā cukura (ja āboli ir skābi, var izmantot vairāk)
  • 50 ml ūdens
  • ½ tējk. kanēļa

Drumstalām:

Augu tauku krēma drumstalas

Pagatavošana

1. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2. Ābolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
3. Sagrieztos ābolus silda katliņā kopā ar brūno cukuru, ūdeni un kanēli, ik pa laikam apmaisot, līdz tie sāk kļūt mīksti. Pārliek karstumizturīgā traukā (1l).
4. Miltus un augu tauku krēmu liek bļodā un, drupinot un viegli berzējot sastāvdaļas ar pirkstu galiem, veido drumstalas. Pievieno cukuru, labi samaisa un ber traukā pa virsu pildījumam.
5. Cep krāsnī 30-40 minūtes, līdz drumstalas ir zeltainas.

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.