Ābolu sezona rit pilnā sparā – laiks drumstalkūkai! Padari to vēl krēmīgāku, lietojot Naturli augu tauku krēmu! Izmēģini arī citus Naturli produktus – vislielāko izvēli atradīsi Oveikals!
Sastāvdaļas:
Pildījumam:
- 600 g ābolu
- 25 g brūnā cukura (ja āboli ir skābi, var izmantot vairāk)
- 50 ml ūdens
- ½ tējk. kanēļa
Drumstalām:
- 75 g Naturli augu tauku krēma
- 150 g miltu
- 75 g cukura

Pagatavošana
1. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2. Ābolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
3. Sagrieztos ābolus silda katliņā kopā ar brūno cukuru, ūdeni un kanēli, ik pa laikam apmaisot, līdz tie sāk kļūt mīksti. Pārliek karstumizturīgā traukā (1l).
4. Miltus un augu tauku krēmu liek bļodā un, drupinot un viegli berzējot sastāvdaļas ar pirkstu galiem, veido drumstalas. Pievieno cukuru, labi samaisa un ber traukā pa virsu pildījumam.
5. Cep krāsnī 30-40 minūtes, līdz drumstalas ir zeltainas.