Sastāvdaļas (1 porcijai) :
- 2 tējk. kakao pulvera
- 1-2 ēdamk. saldinātāja (kļavu / dateļu / agaves / cukura sīrupa)
- 3 ēdamk. čia sēklu
- 120 ml biezā kokosriekstu piena + 1 ēdamk. ūdens
- Šķipsniņa sāls, kanēlis
- Pilīte vaniļas ekstrakta
Pagatavošana:
- Nelielā traukā pievieno kakao pulveri un čia sēklas.
- Pievieno sīrupu pēc izvēles, vaniļu, sāli, kanēli.
- Maisot, pievieno kokosriekstu pienu un ūdeni.
- Traukam uzliek vāciņu un liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām vai visu nakti.
- Pirms ēšanas dekorē ar saldētām upenēm, banāniem, riekstiem vai jebkādām citām piedevām pēc izvēles.
Gatavoja un fotografēja: Rūta Kozlovska