BezglutēnaReceptesSaldie

Šokolādes čia pudiņš

Sastāvdaļas (1 porcijai) :

  • 2 tējk. kakao pulvera
  • 1-2 ēdamk. saldinātāja (kļavu / dateļu / agaves / cukura sīrupa)
  • 3 ēdamk. čia sēklu
  • 120 ml biezā kokosriekstu piena +  1 ēdamk. ūdens
  • Šķipsniņa sāls, kanēlis
  • Pilīte vaniļas ekstrakta 

Pagatavošana: 

  1. Nelielā traukā pievieno kakao pulveri un čia sēklas. 
  2. Pievieno sīrupu pēc izvēles, vaniļu, sāli, kanēli.
  3. Maisot, pievieno kokosriekstu pienu un ūdeni.
  4. Traukam uzliek vāciņu un liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām vai visu nakti.
  5. Pirms ēšanas dekorē ar saldētām upenēm, banāniem, riekstiem vai jebkādām citām piedevām pēc izvēles.

Gatavoja un fotografēja: Rūta Kozlovska