Sastāvdaļas:
- 300 g tumšās šokolādes
- 5 ēdamk. lazdu riekstu krēma
- 5 ēdamk. kļavu sīrupa
- 2 ēdamk. kakao
Pagatavošana:
- Izkausē šokolādi un ieklāj to mafinu trauciņos, izsmērējot arī gar trauciņa malām. Kopā būs iespējams pagatavot 6 kūciņas.
- Sajauc lazdu riekstu krēmu ar kakao un kļavu sīrupu un kārtīgi izmaisa.
- Liek sajaukto krēmu mafinu trauciņos virs šokolādes un nedaudz nospiež.
- Pārklāj atkal ar kausēto šokolādi. Ja vēlies, vari dekorēt ar salauztiem lazdu riekstiem. Liek ledusskapī uz apmēram 1 h līdz šokolāde kļuvusi stingra. Gatavs!
Video recepte šeit!
Receptes autore: Kristīne Bergfelde
Vairāk viņas radīto recepšu meklē Youtube kanālā “Vegāns virtuvē”!