Šokolādes kūciņas ar riekstu sviesta pildījumu

Šokolādes kūciņas ar riekstu krēma pildījumu

Sastāvdaļas:

  • 300 g tumšās šokolādes
  • 5 ēdamk. lazdu riekstu krēma
  • 5 ēdamk. kļavu sīrupa
  • 2 ēdamk. kakao

Pagatavošana:

  1. Izkausē šokolādi un ieklāj to mafinu trauciņos, izsmērējot arī gar trauciņa malām. Kopā būs iespējams pagatavot 6 kūciņas.
  2. Sajauc lazdu riekstu krēmu ar kakao un kļavu sīrupu un kārtīgi izmaisa.
  3. Liek sajaukto krēmu mafinu trauciņos virs šokolādes un nedaudz nospiež.
  4. Pārklāj atkal ar kausēto šokolādi. Ja vēlies, vari dekorēt ar salauztiem lazdu riekstiem. Liek ledusskapī uz apmēram 1 h līdz šokolāde kļuvusi stingra. Gatavs!

Video recepte šeit!


Receptes autore: Kristīne Bergfelde

Vairāk viņas radīto recepšu meklē Youtube kanālā “Vegāns virtuvē”!

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *