Turku zirņu miltu “omlete”

Sastāvdaļas: 

  • 3 ēdamk. turku zirņu miltu (ar kaudzi)
  • 1/2 tējk. melnās kala namak sāls
  • 1/2 tējk. piparu
  • 1/2 tējk. ķiploku pulvera
  • 1 tējk. diļļu
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • 1 tējk. kurkumas
  • 10 ēdamk. ūdens (60-70ml)
  • 1/2 sīpola + zaļie lociņi
  • Vegānisks siers (nav obligāti)

Pagatavošana: 

  1. Vispirms sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas: turku zirņu miltus un garšvielas;
  2. Pamazām pievieno ūdeni to kārtīgi izmaisot;
  3. Pievieno gabaliņos sagrieztu sīpolu, lokus un rīvētu vegānisku sieru (pēc vēlēšanās);
  4. Cep eļļā uz lēnas uguns līdz zeltaini brūns.

Receptes autore: Vegāns Virtuvē

Video recepte

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *