“Vegjāņi” šogad tika svinēti pavisam jaunā un nebijušā formātā – mēs, sadarbojoties ar pieciem Latvijā pazīstamiem pavāriem un personībām, sagatavojām video ciklu ar receptēm, kas noteikti var papildināt tieši Tavu Jāņu svētku vai ikdienas galdu!
Kraukšķīgus kartupeļus un vegānisku “siera” mērci gatavo žurnāla “Pie galda” autore, “Gatavo 3” šova pavāre, bloga Wilmalinda autore un ēdienu stiliste Linda Vilmansone-Virbule.
Kūku ar spinātiem un zemenēm gatavo svaigēdāju kafejnīcas “Nirvana Raw” īpašniece, modes māksliniece Šeila Vanaga. Vairāk par “Nirvana Raw” – http://www.nirvana.lv/ .
Dažādas sojšlika marinādes gatavo “Gardais” īpašniece, Veģetārā uztura skolas (https://www.vegus.lv/) izveidotāja, vadītāja Dita Lase.
Svētku uzkodas gatavo grāmatas “151 garšīgas dzīves recepte” autore, vēdiskā astroloģe Inese Dāvidsone. Vairāk par Inesi lasi šeit!
Savus iecienītākos pupiņu ēdienus gatavo Youtube satura veidotājs un vides aktīvists Edgars Fresh. Edgara Youtube kanālu meklē šeit!
Visas receptes, ko piedāvā “Vegjāņi”, vari gatavot gan ikdienā, gan svētkos!
Citas receptes saviem Jāņiem meklē šeit.
Receptes apkopoja Līva Ašmane.