Sastāvdaļas
- 2 tases cukura
- 4 olu aizvietotāji (piemēram, 1 tējkarote cepamā pulvera un 1 ēdamkarote sojas piena = viena ola)
- ¾ tases eļļas
- 1 ½ tase blenderētu zemeņu
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas
- 3 tases miltu
- 4 tējkarotes cepamā pulvera
- 1 tējkarote sāls (var arī mazāk)
Samaisa cukuru, olu aizvietotājus, eļļu, zemenes, pievieno vaniļas cukuru un citrona miziņu. Pievieno miltus, cepamo pulveri, sāli. Samaisa.
Liek iekšā iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī un 150 grādos cep apmēram 50 minūtes.
Pārpublicēts ar laipnu atļauju no 365 to vegan.
1 domas par “Zemeņu kēkss”
Vai var izmantot arī saldētas zemenes? Un vai nebūs par daudz cepampulveris, ja to izmantos gan kā olu aizvietotāju plus vēl 4 tējkarotes?
Komentāri ir slēgti