BezglutēnaCepumiReceptesSaldie

Zemesriekstu sviesta cepumi

Sastāvdaļas:

130 g zemesriekstu sviesta
80 g agaves, ķļavu vai dateļu sīrupa
100 g mandeļu vai kokosriekstu miltu
½ tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
20 g šokolādes

Pagatavošana:

  1. Samaisa zemesriektu sviestu, sīrupu un vaniļas ekstraktu. Tad pievieno pārējās sastāvdaļas.
  2. Mīklu veido cepumu formā un liek uz pannas.
  3. Krāsnī cep 10-14 minūtes 180 grādos.
  4. Pēc izņemšanas ļauj atdzist un pārlej izkausētu šokolādi.


Receptes autore: Rūta Kozlovska

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.