“Valsoia”, Itālijas vadošais augu izcelsmes produktu ražotājs, drīzumā atklās jaunu itāļu gelato līniju, piedāvājot vairākas garšas arī pircējiem Latvijā.
“Valsoia” ziņo, ka uz augu bāzes gatavotais gelato ir paredzēts ne tikai vegāniem un veģetāriešiem, bet ikvienam, kam garšo veselīgi augu izcelsmes produkti, un pat tiem, kuri iecienījuši govs piena saldējumu. Uzņēmums piekopj autentiskas itāļu tradīcijas, tāpēc arī jaunie augu bāzes saldējumi piedāvājot klasisko gelato garšu un krēmīgumu. Jau esošajam produktu klāstam pievienošoties Espresso un šokolādes skaidiņu konusi, kā arī pistāciju mini saldējuma nūjiņas. “Valsoia” informē Vegan.LV, ka saldējumi ar jauno vizuālo identitāti un garšām pircējiem Latvijā būs pieejami “Rimi” veikalos no šī gada aprīļa.
“Valsoia” rūpnīca ir 100% tīra no piena produktiem, tāpēc nepastāv risks, ka saldējumu gatavošanas procesā varētu nonākt govs piena daļiņas. Saldējumu sastāvā ir Indijas rieksti, auzu pārslas, rīsi un soja, un to ražošanā izmantots īpašs lēnās kulšanas process, lai nodrošinātu viemērīgu un krēmīgu konsistenci. Saldējumi tiek iesaiņoti videi draudzīgā iepakojumā, ko apliecina Forest Stewardship Council (FSC) sertifikāts.