ReceptesZupas

Taizemiešu zupa

Sastāvdaļas (3-4 porcijām):

  • ½ sarkana sīpola (sagriezts strēmelītēs)
  • ½ sarkanās paprikas (sagriezta strēmelītēs)
  • 3 šampinjoni (sagriezti)
  • 2 ķiploka daiviņas (smalki sakapātas)
  • Apmēram 1 cm ingvera (nomizots un smalki sakapāts)
  • ½ čili pipara (smalki sakapāts)
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • 400 ml kokosriekstu piena
  • 1 ēdamk. brūnā cukura
  • 275 g cietā tofu (sagriezts kubiciņos)
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • Sula no 1 laima pusītes
  • Saujiņa sakapāta svaiga koriandra

Pagatavošana:

Liek lielā katlā karsēties visus dārzeņus (sīpolu, papriku, sēnes, ķiploku, ingveru, un čili), buljonu, kokosriekstu pienu un cukuru. Kad sāk vārīties, samazina temperatūru un 5 minūtes vāra vidējā temperatūrā. Pievieno tofu un vāra vēl 5 minūtes. Ņem nost no uguns, pievieno sojas mērci, laima sulu un koriandru. Samaisa un servē!

Recepte no Simple Vegan Blog

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *