Sastāvdaļas (3-4 porcijām):
- ½ sarkana sīpola (sagriezts strēmelītēs)
- ½ sarkanās paprikas (sagriezta strēmelītēs)
- 3 šampinjoni (sagriezti)
- 2 ķiploka daiviņas (smalki sakapātas)
- Apmēram 1 cm ingvera (nomizots un smalki sakapāts)
- ½ čili pipara (smalki sakapāts)
- 500 ml dārzeņu buljona
- 400 ml kokosriekstu piena
- 1 ēdamk. brūnā cukura
- 275 g cietā tofu (sagriezts kubiciņos)
- 1 ēdamk. sojas mērces
- Sula no 1 laima pusītes
- Saujiņa sakapāta svaiga koriandra
Pagatavošana:
Liek lielā katlā karsēties visus dārzeņus (sīpolu, papriku, sēnes, ķiploku, ingveru, un čili), buljonu, kokosriekstu pienu un cukuru. Kad sāk vārīties, samazina temperatūru un 5 minūtes vāra vidējā temperatūrā. Pievieno tofu un vāra vēl 5 minūtes. Ņem nost no uguns, pievieno sojas mērci, laima sulu un koriandru. Samaisa un servē!
Recepte no Simple Vegan Blog