Taizemiešu zupa

Sastāvdaļas (3-4 porcijām):

  • ½ sarkana sīpola (sagriezts strēmelītēs)
  • ½ sarkanās paprikas (sagriezta strēmelītēs)
  • 3 šampinjoni (sagriezti)
  • 2 ķiploka daiviņas (smalki sakapātas)
  • Apmēram 1 cm ingvera (nomizots un smalki sakapāts)
  • ½ čili pipara (smalki sakapāts)
  • 500 ml dārzeņu buljona
  • 400 ml kokosriekstu piena
  • 1 ēdamk. brūnā cukura
  • 275 g cietā tofu (sagriezts kubiciņos)
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • Sula no 1 laima pusītes
  • Saujiņa sakapāta svaiga koriandra

Pagatavošana:

Liek lielā katlā karsēties visus dārzeņus (sīpolu, papriku, sēnes, ķiploku, ingveru, un čili), buljonu, kokosriekstu pienu un cukuru. Kad sāk vārīties, samazina temperatūru un 5 minūtes vāra vidējā temperatūrā. Pievieno tofu un vāra vēl 5 minūtes. Ņem nost no uguns, pievieno sojas mērci, laima sulu un koriandru. Samaisa un servē!

Recepte no Simple Vegan Blog

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *