Kvinoja meksikāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 gl. dzeltenās kvinojas
  • 2 gl. dārzeņu buljona
  • 1 maza zaļā paprika
  • 1 gl. novārītu (konservētu) sarkano vai melno pupiņu
  • 1/2 sarkanā sīpola
  • 2 ķiploka daivas
  • 1 gl. saldētas vai konservētas kukurūzas
  • 3–4 tomāti
  • čili (pēc garšas, bet vispār ēdienam būtu jābūt asam)
  • 1 tējk. raudenes (oregano)
  • 1 tējk. kumīna (romiešu ķimeņu)
  • mazliet eļļas

Pagatavošana

Buljonā novāra kvinoju.

Papriku iztīra, sagriež kubiņos. Sīpolu, ķiploku nomizo, sakapā. Tomātus sagriež kubiņos.

Eļļā apcep kuminu, sīpolu, čili, ķiploku. Pieliek papriku, maisot pacep pāris minūtes. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas, uskarsē.

Pārpublicēts ar laipnu atļauju no Vegus.lv.

Raksti šajā kategorijā:

One thought on “Kvinoja meksikāņu gaumē

  1. Ieva Immure on

    Ļoti garšīgs receptes iznākums! :) Vairākkārtēji pārbaudīts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *