Sastāvdaļas
- 1 gl. dzeltenās kvinojas
- 2 gl. dārzeņu buljona
- 1 maza zaļā paprika
- 1 gl. novārītu (konservētu) sarkano vai melno pupiņu
- 1/2 sarkanā sīpola
- 2 ķiploka daivas
- 1 gl. saldētas vai konservētas kukurūzas
- 3–4 tomāti
- čili (pēc garšas, bet vispār ēdienam būtu jābūt asam)
- 1 tējk. raudenes (oregano)
- 1 tējk. kumīna (romiešu ķimeņu)
- mazliet eļļas
Pagatavošana
Buljonā novāra kvinoju.
Papriku iztīra, sagriež kubiņos. Sīpolu, ķiploku nomizo, sakapā. Tomātus sagriež kubiņos.
Eļļā apcep kuminu, sīpolu, čili, ķiploku. Pieliek papriku, maisot pacep pāris minūtes. Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas, uskarsē.
Pārpublicēts ar laipnu atļauju no Vegus.lv.
1 domas par “Kvinoja meksikāņu gaumē”
Ļoti garšīgs receptes iznākums! 🙂 Vairākkārtēji pārbaudīts.
Komentāri ir slēgti