Sastāvdaļas
- 1 puķkāposts
- 1 puravs
- 2 gab. seleriju kāti
- 2 kartupeļi
- 400 ml dārzeņu buljona
- pāris ķiploka daiviņas
- 400 ml kokosriekstu piena
- garšvielas: karijs, malts ingvers, citronzāle, sāls, pipari
Pagatavo buljonu, ieber smalki sagrieztus kartupeļus un puķkāpostus; visu uzvāra. Paralēli uz vidēji lielas liesmas piecas minūtes apcep smalki sagrieztus selerijas kātus, puravu un ķiploku. Visu pievieno buljonam un turpina vārīt. Pēc laika pievieno garšvielas un kokosriekstu pienu un maisot turpina vārīt uz lēnas uguns.
1 domas par “Puravu un puķkāpostu zupa ar kokosriekstu pienu”
Šitā zupīte ir DIEVĪGA!
Komentāri ir slēgti