Avokado šokolādes krēms

Avokado ir, iespējams, viens no vismīlētākajiem augļiem pasaulē. Un Nutella ir viens no gardākajiem našķiem. Nutellu, protams, ir iespējams pagatavot vegānisku, bet vai to ir iespējams pagatavot arī bez riekstiem un pievienota cukura? Jā! Avokado un kļavu sīrups šo darbiņu paveiks lieliski!

Sastāvdaļas:

  • 2 nogatavojušies avokado
  • 10 ēdamk. kļavu sīrupa
  • 2 ēdamk. kakao
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 1/4 tējk. sāls

Pagatavošana:

  1. Liec visas sastāvdaļas ēdiena procesorā un blenderē apmēram 5 minūtes – līdz konsistence kļūst vienmērīga un krēmīga (kakao pievieno pakāpeniski).
  2. Garšo ļoti labi kopā ar pankūkām, uz maizītēm brokastīs un lieliski iederas kā kūkas pildījums vai glazūra!

Receptes autore: Vegāns virtuvē / instagram: @vegansvirtuve.

Receptes video versija: https://youtu.be/vVSICDO03x0.

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!