Jauna recepte klasisko latviešu ēdienu sērijā: siļķe kažokā bez siļķes! Baudi pats un pacienā savējos!
Sastāvdaļas:
- 400 g vārītu kartupeļu
- 400 g vārītu burkānu
- 400 g vārītu biešu
- 1 baklažāns
- 2 nori lapas
- 50 ml sojas mērces
- Vegāniska majonēze (piemēram, Spilvas “4 sezonu”)
Pagatavošana:
- Baklažānus sagriež kubiņos un apcep. Kad baklažāni kļūst zeltaini, pievieno smalki sagrieztas nori lapas un sojas mērci, apcep vēl 1 minūti.
- Sarīvē kartupeļus, bietes, burkānus.
- Izliek kārtas: kartupeļi, majonēze, baklažāni, burkāni, majonēze, bietes, majonēze, kartupeļi, baklažāni, majonēze, burkāni, majonēze, bietes.