Gardie šokolādes cepumi

Sastāvdaļas

  • 2 tases miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • ½ tējkaroti sāls
  • 1 tējkaroti kanēļa
  • 3 ēdamkarotes kakao
  • 1 tējkaroti vaniļas cukura
  • ¾ tasi cukura
  • ½ tasi eļļas vai margarīna
  • ½ tasi ūdens vai augu piena
  • Šokolādes gabaliņus (der rupji salauzta tumšās šokolādes tāfelīte).

Pagatavošana

  1. Vienā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas (izņemot cukuru), neaizmirstot par šokolādes gabaliņiem. Var pielikt rozīnes, kokosriekstu skaidiņas, visu ko vien vēlas.
  2. Otrā bļodā sajauc atlikušās sastāvdaļas. Abu bļodu saturus savieno, samaisa. Ja masa šķiet par biezu, pievieno vēl ūdeni.
  3. Liek uz cepamā papīra, cep 180 grādos apmēram 10-15 minūtes.

 

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

3 domas par “Gardie šokolādes cepumi

  1. Šodien uztaisījām, mums sanāca tādi brūnīgāki, laikam vienkārši pielikām vairāk kakao. Ļoti garšīgi! Mīklu vien varētu ēst.

  2. Debešķīgi!!! Nezināju vai taisīt vairāk mīkstākus vai cietākus, iznāca viducis mīksts, bet ārējā maliņa kraukšķīga. Ļoti ātri pagatavojams, no tā kas ir mājās. Super!

Komentāri ir slēgti