Sastāvdaļas
- 2 tases miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- ½ tējkaroti sāls
- 1 tējkaroti kanēļa
- 3 ēdamkarotes kakao
- 1 tējkaroti vaniļas cukura
- ¾ tasi cukura
- ½ tasi eļļas vai margarīna
- ½ tasi ūdens vai augu piena
- Šokolādes gabaliņus (der rupji salauzta tumšās šokolādes tāfelīte).
Pagatavošana
- Vienā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas (izņemot cukuru), neaizmirstot par šokolādes gabaliņiem. Var pielikt rozīnes, kokosriekstu skaidiņas, visu ko vien vēlas.
- Otrā bļodā sajauc atlikušās sastāvdaļas. Abu bļodu saturus savieno, samaisa. Ja masa šķiet par biezu, pievieno vēl ūdeni.
- Liek uz cepamā papīra, cep 180 grādos apmēram 10-15 minūtes.
3 domas par “Gardie šokolādes cepumi”
Šodien uztaisījām, mums sanāca tādi brūnīgāki, laikam vienkārši pielikām vairāk kakao. Ļoti garšīgi! Mīklu vien varētu ēst.
Bija ļoti gardi , paldies par recepti..
Debešķīgi!!! Nezināju vai taisīt vairāk mīkstākus vai cietākus, iznāca viducis mīksts, bet ārējā maliņa kraukšķīga. Ļoti ātri pagatavojams, no tā kas ir mājās. Super!
Komentāri ir slēgti