Nūdeles austrumu gaumē

Šīs ir ideālas vakariņas tiem gadījumiem, kad ēdienam jābūt uz galda pēc iespējas ātrāk! Recepti iesūtīja Līva.

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas Rollton nūdeles
  • 1/2 sarkanais kāposts
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 2 ēdamkarotes eļļa
  • 60 ml sojas mērce
  • 1–2 ēdamkarotes srirača mērce
  • 3 edamkartoes brūnais cukurs
  • 1 ēdamkarote kartupeļu ciete
  • loki un pētersīļi dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Smalkās strēmelēs sagriež kāpostu, papriku. Sarīvē burkānu.
  2. Atsevišķā bļodā sajauc brūno cukuru, kartupeļu cieti, sriracha mērci un sojas mērci.
  3. Uzvāra nūdeles atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma. Nokāš šķidrumu.
  4. Uzkarsē pannā eļļu. Uz vidējas uguns dažas minūtes sautē dārzeņus, līdz tie paliek mīksti.
  5. Pievieno mērci un turpina cept līdz mērce sabiezē un visi dārzeņi ir pārklāti ar to.
  6. Izslēdz plīti. Pannā pievieno nūdeles un maisa līdz visas sastāvdaļas ir samaisītas.
  7. Liek uz šķīvja un dekorē ar garšaugiem.

Skaidrs, ka daudziem no jums patīk un sanāk garšīgi gatavot. Mēs, Vegan.LV, gribam jūsu vegāniskās receptes! Tas var būt jebkas – mīļākā šokolādes kūka, pica, ko cepat sestdienu vakaros, veselīgs smūtijs vai garšīgākā mērcīte uzkodām. Jūsu iesūtītās receptes publicēsim mājas lapā http://vegan.lv/. Recepti iesūtīt ir pavisam vienkārši – aizpildi šo formu un pievieno bildi – http://ej.uz/veganlv. Parādīsim visiem, cik garšīgi ir ēst vegāniski!

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!