Šokolādes medaļas

Izmēģini šo tradicionālo franču saldumu!

Tas ir viegli pagatavojams, un galvenais – sastāvdaļas iespējams kombinēt pēc savas gaumes.

Sastāvdaļas:

Divas tāfelītes tumšās šokolādes

Kaltēti augļi (rozīnes, aprikozes, dateles u.c.)

Rieksti pēc izvēles

Nedaudz jūras sāls vai kokosriekstu skaidiņu

Pagatavošana:

  • Sagatavo paplāti, ieklājot cepampapīru.
  • Sagatavo izvēlēto pildījumu: sasmalcina kaltētos augļus un riekstus.
  • Izkausē šokolādi karstā ūdens peldē.
  • Uz paplātes ar karoti liek izkausēto šokolādi, veidojot aplīšus.
  • Uzreiz, kamēr šokolāde nav sacietējusi, uzliek izvēlētos kaltētos augļus un riekstus, uzber jūras sāli vai kokosriekstu skaidiņas.
  • Šokolādes medaļas atstāj sacietēšanai. Aptuveni pēc pusstundas medaļas ir gatavas ēšanai!

Receptes autore: Anastasija Medovikova

Iedvesmas avots.

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *