Visgaršīgāk sendvičā, bet tikpat lieliski arī groziņos, vrapos vai vienkārši tāpat. Šie salāti ir sliņķa un noguruma labākais draugs, jo to pagatavošana ir ātra un vairāk nekā vienkārša.
Sastāvdaļas:
- 400g turku zirņu
- saujiņa loku
- 5 mazi marinēti gurķīši
- nedaudz mazāk par pusi no selerijas kāta
- 2 ēdamk. vegāniskas majonēzes
- 1 ēdamk. sinepju
- tējkarote citrona sulas
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana:
- Turku zirņus saspaida bļodā līdz biezeņa konsistencei.
- Pievieno smalki sagrieztu seleriju un marinētus gurķīšus, lokus, majonēzi, sinepes un citrona sulu. Uzber sāli un piparus pēc garšas.
- Visu kārtīgi samaisa un gatavs!
Receptes un foto autore: Luīze gatavo
2 domas par “Vegāniskie “tunča” salāti”
Tagad ēdu. Fantastiska garša! Un man ir at ko salīdzināt – vēl nedēļu atpakaļ ēdu īstos tunča salātus. Paldies par šo!
Viegli, ātri, garšīgi. Paldies!