BrokastisReceptesSalātiUzkodas

Vegāniskie “tunča” salāti

Vegāniskie "tunča" salāti

Visgaršīgāk sendvičā, bet tikpat lieliski arī groziņos, vrapos vai vienkārši tāpat. Šie salāti ir sliņķa un noguruma labākais draugs, jo to pagatavošana ir ātra un vairāk nekā vienkārša.


Sastāvdaļas:

  • 400g turku zirņu
  • saujiņa loku
  • 5 mazi marinēti gurķīši
  • nedaudz mazāk par pusi no selerijas kāta
  • 2 ēdamk. vegāniskas majonēzes
  • 1 ēdamk. sinepju
  • tējkarote citrona sulas
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Turku zirņus saspaida bļodā līdz biezeņa konsistencei.
  2. Pievieno smalki sagrieztu seleriju un marinētus gurķīšus, lokus, majonēzi, sinepes un citrona sulu. Uzber sāli un piparus pēc garšas.
  3. Visu kārtīgi samaisa un gatavs!

Receptes un foto autore: Luīze gatavo

Neapēd Zemeslodi!

Kā Tev garšoja pagatavotā maltīte? Dalies ar rezultātiem savā Instagram, ietagojot @vegan_lv!

Komentārs

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.